Η εταιρεία μας

 

Στο «Κτίριο 59-Α Porta» με έδρα την Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε εσωτερικές πόρτεςπόρτες θωρακισμένες,  έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, κουφώματα , κάγκελα αλουμινίου,  ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες.

Το «Κτίριο 59-A Porta»  προσφέρει τα πάντα για το χτίσιμο ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας.  Διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Μοντέρνο, σύγχρονο με δυναμικό σχεδιασμό και άνετο πάρκινγκ, Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Στο ξυλουργείο οι ειδικευμένοι  τεχνίτες μας  κατασκευάζουν ότι χρειάζεστε και  θέλετε, προσαρμοσμένα  πάντα στο χώρο και τις ανάγκες σας.

Σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές κάνουμε το χώρο σας όσο πιο όμορφο και λειτουργικό γίνεται ,με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας, διαχρονικής αισθητικής και ρυθμού.

 

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Στοχεύουμε στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και αξίας. Μια σχέση που όταν διασφαλιστεί γεννά ικανοποίηση.

Ολική ανακαίνιση κατοικίας σε συνεργασία με μηχανικούς και αντιπροσώπους της εταιρείας μας.

ktirio59fin2

Ktirio 59