ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ – ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

 

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ σε εσωτερικές πόρτες, κουζίνες, ντουλάπες, θωρακισμένες πόρτες και εξωτερικά κουφώματα.

  • Μεταφορά

Μεταφέρουμε και παραδίδουμε όλα τα εμπορεύματα με αυτοκίνητα της εταιρείας μας  στον χώρο πελάτη.

  • Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε με έμπειρο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας την τοποθέτηση και εφαρμογή όλων των προϊόντων μας.

  • Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη – After Sales Service μετά την παράδοση των εμπορευμάτων.


Τοποθέτηση Κουφωμάτων

Οι σημαντικότεροι παράγοντες για τη σωστή λειτουργία και την ποιότητα των κουφωμάτων είναι η σωστή τοποθέτηση,  που εξασφαλίζει την καλή λειτουργία και την μέγιστη απόδοση των προδιαγραφών τους.

 

 


Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων αυθημερόν

Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων γίνεται εύκολα  χωρίς μερεμέτια. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα αντικαταστήσουν τα υπάρχον κουφώματα σας ΑΜΕΣΑ, με νέα ενεργειακά συνθετικά κουφώματα.

 

 


Συντήρηση – Επισκευή Κουφωμάτων

Για την συντήρηση των κουφωμάτων σας το ΚΤΙΡΙΟ 59  A-PORTA  

αναλαμβάνουμε την συντήρηση και την επισκευή των συνθετικών κουφωμάτων αλουμινίου , ρολλών σίτες. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, συνεργείο από έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας επισκέπτεται τον χώρο σας σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Εκτιμάει αν επισκευάζονται ή όχι τα παλιά σας κουφώματα και σας ενημερώνει για τη διαδικασία.

 

 


Εγγύηση – Υποστήριξη

Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών – Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην τεχνική εργασία μας, με κάθε αγορά επώνυμων πιστοποιημένων κουφωμάτων, Η εταιρεία σας παραδίδει έντυπο καλής λειτουργίας, καθώς και έντυπο εγγύησης καλής λειτουργίας 2 ετών. (After Sales Service)

 

 

 


Ζητήστε προσφορά

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία, από κουφώματα Συνθετικά, κουφώματα Αλουμινίου, Αλουμινοκατασκευές, Εσωτερικές Θωρακισμένες πόρτες παντός τύπου, Έπιπλα κουζίνας και όχι μόνο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να λάβετε μία απόλυτα εξατομικευμένη  προσφορά.

 

 


Υπολογισμός Εξοικονόμησης Ενέργειας

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια! Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα Ελληνικά κτήρια είναι ιδιαιτέρως ενεργοβόρα, είναι η παλαιότητά τους η Έλλειψη σύγχρονης τεχνολογίας σε αυτά. Υπολογίστε παρακάτω την ενέργεια και το κόστος που θα εξοικονομήσετε, αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα σας, με σύγχρονα συστήματα ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ !